Nijmegen, Rijk van
Op
zondag01okt201714:00

Natuurexcursie Historische tuin Lent

Wandeling door de Warmoes Historische Tuinderij

Na de formele sluiting voor het publiek op 30 september, maken wij nog een wandeling door deze prachtige tuin. De Warmoes Historische Tuinderij ontleent haar aantrekkelijkheid aan de combinatie van tuin, kas, boomgaard en museum, met cultuurhistorie en stadslandbouw voor geheel Nijmegen Noord, en zelfs daarbuiten. Met een wandeling gaan we de natuur en de cultuurhistorie daar echt ervaren. We gaan genieten van alles wat er te zien, te voelen, te ruiken en te beluisteren is. Door inpassing in de te bebouwen omgeving krijgt de Historische Tuinderij straks de functie van buurtgroen en we zullen de eerste veranderingen al opmerken.

We lopen vanaf station Lent in een rustig tempo naar de tuin toe. Dit is ongeveer 1 km lopen. De tuin is 1,4 hectare groot. We lopen er ruim één uur rond. 'Op de tuin is het mogelijk om tegen geringe vergoeding koffie of thee te krijgen

Algemene informatie

zondag 1 oktober 2017 - 14:00 tot 16:00
Kosten: 2 euro per persoon. Het is gratis voor kinderen tot 16 jaar, voor IVN-leden, voor KNNV-leden en voor leden van Groei en Bloei.
Locatie: 
station Lent
Nederland
Google Maps image