Oproepen

Wie komt ons helpen??

Projectleider (tijdelijk).

Voor IVN Nijkerk zijn wij op zoek naar een tijdelijke projectleider (vrijwilliger). 
Niet voor zomaar iets maar voor een heel interessant project: 

Vorig jaar wilde IVN in samenwerking met bibliotheek, dichteres, kunstenaars e.d. iets opzetten (Een dag met Kunst en Poezie en Natuur in carousel vorm). IVN was de hoofdorganisator en de gemeente Nijkerk had voor dit project een subsidie verstrekt. Het project was zeer ver gevorderd maar dat ging eind 2021 uiteindelijk niet door wegens corona. Nu willen wij weer kijken of we het idee dit jaar of begin volgend jaar kunnen uitrollen. 

Een machtig interessant project voor iemand die kunstmindend en natuurliefhebbend is. En houdt van delegeren, onderhandelen en organiseren. Uitdagend, leuk etc.    

Heb jij belangstelling of ken je iemand die hiervoor in aanmerking zou komen, neem dan contact op met Ruud Verhoef (r.e.verhoef@gmail.com of 06-50743818).

Gezocht:  

Enthousiaste vrijwilligers voor de scholenwerkgroep IVN Nijkerk.
Wil jij met ons mee doen? 

Kennis is niet nodig, enthousiasme en belangstelling voor de natuur natuurlijk wel. 

 

Als scholenwerkgroep willen we kinderen de natuur laten beleven en ervaren door interactieve natuurlessen waarin zelf ontdekken, verkennen en beleven centraal staat. Waarmee de ontwikkeling van het natuur- en milieubesef bij de kinderen wordt gestimuleerd.    

Wij bieden verschillende scholen leuke en leerzame natuurlessen aan en zo maken wij het voor veel kinderen mogelijk om de natuur te beleven en te ervaren. 

Het komende jaar richten we ons op:  

  • Natuurwandeling Hoevelakense Bos (groep 3)
  • Lieveheersbeestjesles (groep 4/5)
  • Slootjevissen (groep 4/5/6)
  • Boomfeestdag (groep 6/7)   
  • Microscooples (groep 7/8) 

Daarom zijn wij op zoek naar jou als enthousiaste vrijwilliger om een steentje bij te willen dragen aan onze natuurlessen. 

 Wil je aansluiten bij onze leuke werkgroep? 

Meld je dan snel aan bij Ruud Verhoef via scholenwerkgroep@ivn-nijkerk.nl.