Nijkerk
Duurzaamheid
dinsdag23aug2016

IVN Duurzaamheid

Duurzaamheid in IVN Een weekend voor studie, inspiratie en uitwisseling IVN Nederland organiseert ook dit jaar weer een studie- en inspiratieweekeind rond het thema IVN en Duurzaamheid. Graag nodigen we je van harte uit voor deze bijeenkomst die dit keer zal plaatsvinden in Groesbeek van 2-4 september.

Steeds meer IVN’ers houden zich bezig met de vraag hoe we ook als IVN duurzaamheid meer centraal kunnen stellen in ons werk. Doel van het weekeinde is het netwerk van IVN'ers die geïnteresseerd zijn duurzaamheid verder te versterken en een platform te bieden voor uitwisseling en leren over het onderwerp en over mogelijke activiteiten van je afdelingen. We stellen de bijeenkomst dit keer vooral in het teken van voedsel en ecosysteemdiensten, met onder andere een bezoek aan een voedselbos, een documentaire met discussie “Bodemboeren” en een aantal inspirerende sprekers rond het thema ecosysteemdiensten.

 

In het kort:

Datum: 2-4 september

Locatie: Old Mill, Wylerbaan 2b, 6561 KR Groesbeek

Aanmelden: Via: www.ivn.nl/duurzaamweekend2016   

Kosten: á 37,50. Na aanmelding via de website ontvang je van ons een factuur. Bij betaling van de factuur is je inschrijving definitief.

[[{"fid":"6564","view_mode":"full","attributes":{"class":"file media-element file-full"},"type":"media","link_text":"uitnodiging_ivn_duurzaamheidsweekend_2016_2_-_kopie.pdf"}]]