Nijkerk
Vlinders
Op
vrijdag15jul202222:30

Nachtvlinders? Wat zijn dat nou weer?

Nachtvlinders? Wat zijn dat nou weer?

Je hebt dag- maar ook nachtvlinders en van alles er tussen in. Nachtvlinders met namen als spinneruilen, gestreepte goudspanner, huismoeders, tandvlinders of venstervlekjes….

Er gaat een onbekende wereld voor je open en dat in het donker op een mooie zomeravond!

Wil je er meer van weten? Kom dan op 15 juli as. naar de excursie op de Gervense Heide. Willem en Jacolien Oosterhof zijn experts en vertellen er je van alles over.

Nachtvlinders spot je gemakkelijk met een lamp of met lekker veel zoete stroop. Willem weet precies hoe dat moet.

We verzamelen vanaf 22.30u op camping De Gervense Heide, Hevelschutterweg 6 te Putten. Eerst een kopje koffie en dan kan het beginnen..…

De excursie begint om 23.00u tot ongeveer 02.00u. EN, neem een stoeltje mee om lekker te zitten en een dekentje voor als het wat fris zou worden, maar … het kan niet te fris zijn want daar houden de vlinders niet van. Eigenlijk zijn de nachtvlinders wel erg verwende vlinders….

We rekenen op een mooie avond/nacht. Alleen als het regent of hard waait gaat het niet door, dan blijven de vlinders lekker schuilen en zien we niets.

De kosten bedragen € 7,50 per persoon en zijn bij aanvang contant te voldoen. Dit is inclusief koffie, drankje en versnaperingen tijdens de avond. Geheel verzorgt dus.

Er is een maximum van 35 deelnemers. Graag vooraf opgeven via de mail  Ivnnijkerkexcursie@gmail.com zodat we je kunnen laten weten als de excursie door het weer (regen, wind) onverhoopt niet door kan gaan.

Dus geef je op, wij hebben er zin in!

 

IVN-Nijkerk

Contact via mail Ivnnijkerkexcursie@gmail.com

Algemene informatie

vrijdag 15 juli 2022 - 22:30
Locatie: 
Gervense heide
Hevelschutterweg 6
Putten
Nederland
Google Maps image