Nijkerk
Natuur in de Buurt
Op
zaterdag20apr201910:00

Groen café

 

Groen café in de bibliotheek Nijkerk

Onlangs zijn IVN, Groei&BLoei en Bibliotheek Nijkerk begonnen met een zogenoemd "GROEN CAFE ".    

Elke 3e zaterdagochtend van de maand houden IVN Nijkerk en G&B Nijkerk een gezamenlijke zitting om alle vragen over Tuin, groene omgeving, milieu, duurzaamheid, en wat nog meer qua natuur , van de inwoners van Nijkerk te beantwoorden.  Koffie is gratis en je kan gezellig aanschuiven. 

De eerste editie afgelopen zaterdag 16 maart was een groot succes.  Onderlinge samenwerking verliep perfect, er waren leuke dingen (o.a.  voelkist en zaadjes tabaksplant) en Nijkerks en Nijkerkerveens nieuws was erbij.  Het AD had een kleine oproep/mededeling geplaatst.  En alles was keurig qua publiciteit verzorgd door bibliotheek Nijkerk.

De bemensing voor IVN werd ingevuld door Ruud, Anneke en Marijke. 

Op zaterdag 20 april vindt de tweede editie plaats.  Dus houdt die ochtend vrij en kom even gezellig langs voor een praatje.  Of meld je aan om ook een ochtendje aanwezig te zijn.  Je hoeft echt niet alles te weten, intern bij IVN kunnen we bijna op alles een antwoord krijgen binnen afzienbare tijd.  

Het is gezellig en uitdagend.   En ...je mag helpen met ludieke inrichting.  

dus … GROEN CAFE     zaterdag 20 april van 10.00 tot 12.30 in de bibliotheek Nijkerk, de gezelligste huiskamer van Nijkerk. 

Algemene informatie

zaterdag 20 april 2019 - 10:00
Locatie: 
Frieswijkstraat 99
3861Bk Nijkerk
Nederland
Google Maps image