Nijkerk
Landschap
Op
zaterdag28sep201913:40

Cultuurhistorische wandeling Appel

Cultuurhistorische wandeling Landgoed Appel

Op zaterdag 28 september 2019 organiseert IVN Nijkerk, voor de 2e keer, een cultuurhistorische wandeltocht door één van de mooiste landschappen in Nederland: Landgoed Appel.

De wandeling biedt een mooie gelegenheid om niet alleen de historie, maar ook de huidige en toekomstige ontwikkelingen van dit landgoed beter te leren kennen.

De wandeling wordt begeleid door Gijs Moesbergen en Annette Esveld, die beiden geruime tijd als vrijwilliger op het landgoed hebben gewerkt.

De route voert zoveel mogelijk over klompenpaden en zandwegen, langs akkers, weilanden, bossen, heide, waterpartijen etc.

 Aangeraden wordt waterdicht schoeisel te dragen. De wandeling heeft een lengte van circa 7 km en duurt ongeveer 2,5 uur.

Wandeling Appel

 

We vertrekken om 13.40 uur vanaf het NS-station te Nijkerk voor een tien minuten durende autorit (eigen auto of carpoolen) naar het beginpunt van de wandeling in Appel. We verwachten rond 17.00 uur weer terug te zijn bij het NS-station. Als de wandeling door slechte weersomstandigheden niet door kan gaan, dan wordt deze één week opgeschoven. Voor inlichtingen of twijfel over het wel of niet doorgaan kunt u contact opnemen met Gijs Moesbergen, tel. 06-13581935. Deelname is gratis.

 

Voor inlichtingen of twijfel over het wel of niet doorgaan kunt u contact opnemen met Gijs Moesbergen, tel.0613581935.

Algemene informatie

zaterdag 28 september 2019 - 13:40
Locatie: 
Station Nijkerk
Nederland