Per fluisterboot naar de purperreiger kolonie

Wij gaan tijdens deze excursie op zoek naar de purperreigers. De tocht naar de kolonie voert over sprookjesachtige delen van de Nieuwkoopse plassen. Je ontdekt het karakteristieke landschap met het opkomende riet. Her en der zie je een watervogel en er bestaat ook een kans een ijsvogel te zien of andere unieke dieren.  Wij varen in fluisterboten en bij de broedlocatie van de Purperreigers gaan we heerlijk genieten van hetgeen er op en nabij de nesten gebeurt.

De excursie duurt van 19:00 uur tot 21:00 uur en vertrekt vanaf LAKE – INN, Zuideinde 29, Nieuwkoop bij een minimum van 5 aanmeldingen. Graag 15 min vooraf aanwezig zijn.

De excursie wordt georganiseerd op de volgende donderdagen in juni: 1, 8,15, 22 en 29 juni 2023.

Kleed je passend bij het weer en wees je bewust dat de temperaturen op het water in de avonduren met een windje snel kunnen zakken.

De kosten zijn € 10,- per persoon en graag contant betalen.

NB i.v.m. de capaciteit van de bootjes is vooraf opgeven noodzakelijk bij Ylva Grams per email naar “excursies.ivnnieuwkoop@gmail.com” (of bericht naar 06-28042510) onder vermelding van datum excursie, naam, aantal personen, woonplaats en indien per email ook het telefoonnummer.

Waar
Lake Inn
Zuideinde 29
2421 AA Nieuwkoop
Bekijk op Google Maps
  • Kosten: €10,- per persoon
  • Aanmelden verplicht: Ja

Ontdek meer over

Deel deze pagina