Nieuwegein-IJsselstein e.o.
Bomen & Struiken
Vanaf
zondag13jan201914:00

Nieuwjaarswandeling en receptie

IVN, Instituut voor natuureducatie & duurzaamheid (afdeling Nieuwegein-IJsselstein e.o.), organiseert op zondag 13 januari om 14.00 uur een publieke winterwandeling door park Oudegein in Nieuwegein.

Park Oudegein is het groene hart van de stad Nieuwegein. De natuur is dichterbij dan u denkt. Wie weet zien we een prachtige ijsvogel met zijn blauwe, glanzende rug in de zon. Ook de bomen en de grienden in het park zijn in de winter mooi.  Het is een winterse wandeling voor jong en oud. Loop mee en beleef de natuur dicht bij huis. Na afloop wordt u getrakteerd op een warme verrassing bij het MEC.

De wandeling start op het pleintje voor het Milieu Educatie Centrum (MEC) in het Natuurkwartier, Geinoord 9 te Nieuwegein.

Deelname aan de excursie is gratis; een kleine vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de kosten is natuurlijk welkom. Het is niet nodig om zich van tevoren aan te melden.

IVN Nieuwjaarsreceptie

Na afloop van de de IVN winterwandeling is er vanaf 17.00 voor leden van de afdeling de traditionele nieuwjaarsreceptie ,  waar we onder het genot van een hapje , een drankje en goede gesprekken het nieuwe jaar inluiden.

Algemene informatie

zondag 13 januari 2019 - 14:00