Munstergeleen
Overig
zaterdag01aug2020

In dankbare herinnering aan Harie Van Wordragen.

Op 6 juni is Harie geheel onverwacht overleden.

IVN Munstergeleen heeft een ware vriend verloren.

Helaas hebben we bij zijn uitvaart geen afscheid kunnen nemen.

We zullen ons Harie blijven herinneren als een markante persoonlijkheid. Hij viel op door een aantal bijzondere eigenschappen.

Zo was hij altijd goed gehumeurd en had een groot gevoel voor humor. Dat laatste ging gepaard met van die twinkelende oogjes. Als het hem aan het hart ging kon hij zich over bepaalde zaken heel druk maken, maar altijd op een vriendschappelijke manier.

Zo kan ik me nog goed herinneren dat tijdens de koffiepauze in het Heemtuinhuis iemand opmerkte dat enige hennipplanten een educatieve functie zouden kunnen hebben in de Heemtuin. De THC-arme variant wel te verstaan.

Harie veerde op. Dei rotsooi kumb hie niet terin ….zei hij luid en duidelijk en met haperende stem. Daarbij keek de anders zo vriendelijke Harie heel gevaarlijk.

Harie heeft voor onze vereniging veel betekend voor het slijpen van materialen. Hij was er trots op dat hij deze specialiteit bij Philips had geleerd.

Omdat ik in het slijpen van boren geen held ben, heb ik hem eens gevraagd om mij thuis een les te komen geven. Ik mocht het eens voordoen .. Hoofdschuddend keek hij naar mijn bewegingen, zei dat de slijpmachine te hoog stond en het licht onvoldoende was. Ik ben toch maar mijn boren aan Harie blijven meegeven.

Harie we zijn je dankbaar voor alles wat je voor onze vereniging hebt betekent, we zullen je aan de koffietafel missen …

Namens het bestuur.

Pierre Wijnen.