Munstergeleen
Overig
vrijdag28dec2018

2019 een jaar lang Bomen voor bomen

                        afd - Munstergeleen                                                         2019 

                                                  Een jaar lang

                                            Bomen over Bomen

De samenwerkende afdelingen IVN Westelijke Mijnstreek* gaan jullie een jaar lang meenemen om het fenomeen “Boom” in al zijn aspecten te laten beleven.
 
Het gehele jaar door zijn er activiteiten rondom bomen. Deze worden gepresenteerd in een flyer. We starten met een lezing “Bomen over Bomen” op 31 januari om 19.30 uur in het IVN lokaal Schinnen, Burgemeester Pijlsstraat 1D.  Deze lezing wordt verzorgd door Rini Kersten. Rini laat ons in zijn lezing  op een boeiende wijze in vogelvlucht kennismaken met een aantal van deze aspecten.  We eindigen januari 2020 met een activiteit waarin de foto’s die gedurende het jaar zijn gemaakt worden getoond.
 
Jullie kunnen o.a. deelnemen aan workshops, lezingen, excursies en vooral de bomen in hun natuurlijk element bestuderen. Nadere info over de activiteiten wordt op de websites van de afdelingen bekend gemaakt.
 
Voor sommige activiteiten zal een kleine bijdrage gevraagd worden en soms is inschrijving noodzakelijk. Dus kies iets uit wat je leuk vind. Maar pas op: de natuur is verslavend. Als je eenmaal begint wil je steeds meer. Maar kom in elk geval naar de lezing!
 
* IVN Westelijke Mijnstreek bestaat uit de afdelingen Elsloo, Sittard-Geleen, Born-Land van Swentibold, Stein, Schinnen, Spau-Beek en Munstergeleen