Munstergeleen
Bomen & Struiken
vrijdag12jun2020

20 juni Inspiratiesessie Bomenfestival

Op zaterdagochtend 20 juni biedt de organisatie van het Bomenfestival een online inspiratiesessie om afdelingen inspiratie, leuke voorbeelden en ideeën te bieden voor bomenactiviteiten voor het IVN Bomenfestival in 2021. Voor wie de informatie over het Bomenfestival gemist heeft: in 2021 organiseren we provinciaal het IVN Bomenfestival waarbij elke afdeling mee kan doen met een bomenactiviteit. De vorm, doelgroep, duur en inhoud van een activiteit zijn helemaal vrij aan de organisator, zo lang het past bij het thema.

Om jullie op weg te helpen met het organiseren van een activiteit verzorgt de werkgroep, die het bomenfestival voorbereidt, een inspiratiesessie met onder andere suggesties en mogelijkheden voor activiteiten. Gezien de omstandigheden wordt deze workshop digitaal aangeboden.

Wanneer: Zaterdagochtend 20 juni van 09.30 uur tot 12.30 uur.
Waar: Digitaal; de inloggegevens ontvang je na aanmelding.

Na het testen van technische aspecten van de digitale bijeenkomst krijgen de deelnemers een toelichting op het Bomenfestival en de organisatie ervan. Er wordt een inleidende video getoond. Daarnaast worden er voorbeeld-activiteiten besproken, waaronder een activiteit van regio Westelijke Mijnstreek. In groepjes kunnen er ideeën worden uitgewisseld en uitgewerkt. De bijeenkomst zal ongeveer drie uur duren.

Aanmelden

Aanmelden voor de inspiratie-sessie kan via de volgende link: www.ivn.nl/ivn-bomenfestival-limburg/workshop-ivn-bomenfestival

Meer informatie

-        Vragen over de inspiratiesessie: Peter Schouten via pschout@xs4all.nl.

-        Vragen over het IVN Bomenfestival Limburg: de regionale contactpersoon van de werkgroep Bomenfestival, hun gegevens staan op www.ivn.nl/ivn-bomenfestival-limburg/contact.

Vleugelnootboom

...