Midden Kennemerland
Natuur
Op
vrijdag13sep201920:30

Vleermuizen zijn niet eng .......

maar wel nuttig

Op vrijdag 13 september organiseert IVN Midden-Kennemerland in samenwerking met camping Geversduin een avond excursie voor volwassenen en kinderen vanaf 11 jaar in en om de camping. Onze gids "neemt" jullie mee in het donker en hij vertelt van alles over het nachtleven in het duingebied. Welke dieren leven er juist ’s nachts en is een vleermuis eng of juist nuttig?

Als we aan het donker gewend zijn, ziet het duingebied er heel mooi en spannend uit. Hoor je de dieren met elkaar communiceren en wellicht ontmoeten we een paar echte ‘nachtbrakers’…… Dit is een excursie zonder verlichting, maar met spannende waarnemingen! Dus, laat je zaklamp maar thuis, trek warme, onopvallende en geluidsloze kleding aan.

Je kunt je aanmelden voor deze excursie bij  de receptie van Camping Geversduin, Beverwijkerstraatweg 205, Castricum (info@campinggeversduin.nl, onder vermelding van “Vleermuizenexcursie en opgave aantal volwassenen en kinderen en uw telefoonnummer waarop u bent te bereiken bent bij slecht weer).  

We vertrekken om 20.30 uur vanaf de receptie. Kosten zijn 4 euro voor volwassenen, 2 euro voor kinderen. Graag gepast geld meenemen. De excursie duurt ongeveer 2 uur. De kosten zijn exclusief een toegangskaart tot de duinen (vanaf 18 jaar), deze is te koop bij de automaat aan de ingang van het duingebied. Een dagkaart kost € 1,80 en is alleen met de pin te betalen. 

 

 

Algemene informatie

vrijdag 13 september 2019 - 20:30
Locatie: 
Camping Geesterduin
Beverwijkerstraatweg 205
1901 DZ Castricum
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image