Midden Kennemerland
Slootjesdagen
Op
woensdag15jul202019:00

Poeltjevissen bij Camping Geversduin

Poeltjevissen bij Camping Geversduin

Je hebt vast wel eens geslootjevist: met een schepnet in een sloot of vijver vissen en kijken wat je allemaal vangt. Sommige diertjes heb je misschien wel herkend, zoals watervlooien of kikkervisjes. Wist je dat er ook heel wat waterbeestjes leven in de paddenpoelen in onze duinen en bossen? Vlakbij de Camping Geversduin zijn er ook van die prachtige poelen te vinden die wemelen van het waterleven: van kikkers, watertorren, kokerjuffers, posthoornslakken tot zwemtomaatjes.
 
Benieuwd naar al die wonderlijke beestjes? Kom je woensdag dan ook poeltjevissen samen met de natuurgidsen van IVN? Neem je ouders of een andere volwassene mee die op jou kan letten. Per gezin staat er een teiltje, een schepnet en een zoekkaart klaar. Als je een emmer en schepnetje hebt mag je die natuurlijk ook meenemen. Dat is sowieso wel aan te raden. Vaders en moeders gaan er maar wat vaak met het net vandoor. O, en doe je laarzen ook maar aan.

Met het oog op Corona van tevoren graag even aanmelden en intekenen op één van de twee tijdslots bij de receptie. Maximaal 8 gezinnen / 24 personen per uur. Er wordt verzameld bij de fietsenstalling naast de receptie.

19:00 - 20:00 uur

20:00 - 21:00 uur

Algemene informatie

zondag 12 juli 2020 - 19:00
Locatie: 
Camping Geversduin
Beverwijkerstraatweg 205
1901 DZ Castricum
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image