Midden Kennemerland
Natuur
Op
zaterdag28dec201900:00

Oliebollenwandeling

IVN Midden Kennemerland organiseert  op zaterdag 28 december a.s. onze prachtige winterwandeling in het duingebied van PWN.

Wie na de kerstdagen zijn benen wil strekken en het mooie duinlandschap van Heemskerk  wil verkennen is welkom. Enthousiaste natuurgidsen van IVN  nemen u mee om te vertellen over het landschap en de winterse flora en fauna.

Dit jaar is er in tegenstelling tot de afgelopen jaren een ander startpunt.Dus ook een nieuwe wandeling waarbij weer veel  moois valt te zien en te ontdekken.

Het duingebied bij Heemskerk is een bijzonder gebied dat wordt gekenmerkt door grote paraboolduinen en oude landbouwontginningen uit het einde van de 19e eeuw.  De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur. Ook voor kinderen is dit een geschikte wandeling.

Aan het eind van de wandeling wordt u getracteerd op een warm drankje en een overheerlijke oliebol.
Geschikte (warme en waterbestendige) kleding is gewenst.

Aanmelden voor deze excursie kan via deze link

Vertrek is om 13.00 uur vanaf het parkeerterrein bij de ingang "Berkenbos",  gelegen aan de Beverwijkerstraatweg  (afslag naar Geversduin)  in Heemskerk. Het parkeerterrein ligt evenwijdig aan de doorgaande weg.

Kosten zijn 6,50 euro per persoon inclusief drinken en een oliebol onderweg
Kinderen tot 12 jaar betalen 4 euro,u kunt alleen contant  betalen.

De kosten zijn exclusief een toegangskaart tot de duinen,deze is te koop bij de automaat aan de ingang van het duingebied. Een dagkaart kost 1,80 en is alleen met pin te betalen.Kinderen t/m 17 jaar gratis.

Algemene informatie

zaterdag 28 december 2019 - 13:00
Locatie: 
Parkeerplaats bij ingang Berkenbos (afslag camping Geversduin)
Beverwijkerstraatweg 205
1968 JT Heemskerk
Nederland
Google Maps image