Midden Kennemerland
Natuur
Op
vrijdag28dec201813:00

Oliebollenwandeling

rondom "de Kruisberg"

IVN Midden Kennemerland organiseert  op vrijdag 28 december a.s. onze prachtige winterwandeling rondom De Kruisberg

Wie na de kerstdagen zijn benen wil strekken en het mooie duinlandschap van Heemskerk  wil verkennen is welkom. Enthousiaste natuurgidsen van IVN  nemen u mee om te vertellen over het landschap en de winterse flora en fauna.

 Het duingebied bij Heemskerk is een bijzonder gebied dat wordt gekenmerkt door grote paraboolduinen en oude landbouwontginningen uit het einde van de 19e eeuw, met de boerderij 'de Kruisberg' als middelpunt. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur. Ook voor kinderen is dit een geschikte wandeling. Onderweg zorgen wij voor een warm drankje en een overheerlijke oliebol. Geschikte (warme en waterbestendige) kleding is gewenst.

Aanmelden voor deze excursie kunt u via deze link

Vertrek is om 13.00 uur vanaf het parkeerterrein aan de Achterweg / Oudendijk ter hoogte van Oudendijk 29 in Heemskerk. Kosten zijn 6,50- per persoon inclusief drinken en een oliebol onderweg Kinderen tot 12 jaar betalen 4,-,u kunt alleen contant  betalen.

De kosten zijn exclusief een toegangskaart tot de duinen,deze is te koop bij de automaat aan de ingang van het duingebied. Een dagkaart kost 1,80 en is alleen met chip of pin te betalen.Kinderen t/m 17 jaar gratis.

Algemene informatie

vrijdag 28 december 2018 - 13:00
Locatie: 
Wandelstartpunt Oudendijk
Oudendijk 29
1967 NG Heemskerk
Nederland
Google Maps image