Midden Kennemerland
Vleermuizen
Op
vrijdag26aug202220:00

Nacht van de vleermuis

Leven er vleermuizen in park Westerhout?

Op Vrijdag 26 augstus organiseert IVN Midden-Kennemerland in het kader van de Nacht van de vleermuis een nachtexcursie door Park Westerhout.  Tijdens de excursie vertelt de gids over het leven van vleermuizen en gaan we met behulp van een batdetector, onze ogen én oren speuren naar vleermuizen. Deze dieren van de nacht leven een verborgen leven in het donker. Maar waar vinden we ze nou eigenlijk? En wat eten vleermuizen?

De excursie is een wandeling van ongeveer twee uur, deelname kost 4 euro per persoon (vanaf 12 jaar), kinderen 2 euro. Graag gepast betalen. We verzamelen om 20.00 uur naast restaurant de Smaeckkamer bij het wandelpad. Adres voor de navigatie is Westerhoutplein 6, 1943AA  te Beverwijk.

Wil je ook meer te weten komen over vleermuizen? Meld je dan aan via ons Aanmeldformulier. Er zijn 20 plaatsen beschikbaar. Wij wandelen door het bos over onverharde paden en beleven de invallende duisternis.

Heb je je aangemeld maar moet je je onverhoopt toch weer afmelden, stuur dan even een mailtje naar excursieivnmk@gmail.com

Algemene informatie

vrijdag 26 augustus 2022 - 20:00
Locatie: 
Naast restaurant de Smaeckkamer
Westerhoutplein 6
1943 AA Beverwijk
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image