Midden Kennemerland
Natuur in de Buurt
Op
zaterdag03aug201915:00

Korren op het Heemskerkse strand

IVN Zomerspecial

Op zaterdag 3 augustus 2019 organiseert IVN Midden Kennemerland deze speciale zomeractiviteit. Onder leiding van een ervaren gids gaan we korren op het Heemskerkse strand. 

Vind je het leuk om te ‘ontdekken’ wat er allemaal in de Noordzee leeft? Visjes, kwallen, garnaaltjes, wie weet wat we allemaal binnenhalen als het kornet door de branding wordt getrokken. 

We verzamelen bij strandpaviljoen de Vrijheit op het Heemskerkse strand om

15.00 uur. Het duurt ongeveer 2 uur. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Het is aan te bevelen om een korte broek of badkleding mee te nemen. 

Het Heemskerkse strand is alleen met de fiets te bereiken. U kunt hier komen via de ingang van de duinen bij Geversduin of via de ingang tegenover de patatoloog (aan de Rijksstraatweg in Heemskerk) en dan de bordjes ‘strand Heemkerk volgen. Een toegangskaart voor het duin is verplicht. Deze is te koop bij de automaat aan de ingang van het duingebied (alleen met pinpas te betalen). Een dagkaart kost € 1,80 (vanaf 18 jaar). 

Deze activiteit is gratis voor IVN leden, niet-leden betalen € 2,00 per persoon, kinderen tot  12 jaar betalen € 1,50.  Graag gepast geld meenemen.

Maximaal 20 -25 deelnemers. 

U kunt zich aanmelden voor deze actviteit via excursieivnmk@gmail.com onder vermelding van uw naam, aantal personen en telefoonnummer.

Algemene informatie

zaterdag 3 augustus 2019 - 15:00
Locatie: 
Standpaviljoen De Vrijheit
Kruisbergstrand
1969MR Heemskerk
Nederland
Google Maps image