Midden Kennemerland
Natuur
Op
zondag25aug201914:00

Ga je mee bramen zoeken?

Wist je dat bramen familie zijn van de aardbei? Bramen echt zomerfruit is? Wil je meer weten over bramen, bramenstruiken en hoe bramen groeien?

 IVN afdeling Midden Kennemerland organiseert in samenwerking met camping Geversduin een excursie met als thema “bramen” op zondag 25 augustus 2019.

Niet alleen mensen vinden bramen heerlijk, de bloemen bieden nectar voor zweefvliegen, kevers, bijen en hommels. In en op de bladeren en stengels leven schimmels, diverse keversoorten, wespen enz.
Onze IVN natuurgidsen zullen jullie hier van alles over vertellen en natuurlijk gaan we ook bramen plukken, neem dus een bakje mee!

Je kunt je aanmelden voor deze excursie bij de receptie van camping Geversduin Beverwijkerstraatweg 205, 1901 NH Castricum of via
deze link. 

Kosten zijn 4 Euro voor volwassenen, 2 Euro voor kinderen tot 12 jaar. Graag gepast betalen. We vertrekken om 14.00 uur vanaf de receptie van camping Geversduin.  Duur van de excursie is ongeveer anderhalf uur.
De kosten zijn exclusief een toegangskaart tot de duinen, deze is te koop bij de automaat aan de ingang van het duingebied. Een dagkaart kost1,80 Euro en is alleen met chip of pin te betalen. Kinderen t/m 17 jaar is gratis.

Algemene informatie

zondag 25 augustus 2019 - 14:00 tot 15:30
Locatie: 
Receptie Camping Geversduin
Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image