Meerssen
Overig
Op
vrijdag27dec201916:30

Duister-luister wandeling in Meerssen

Ter afsluiting van ons jubileumjaar trakteert IVN Meerssen haar leden op een korte avondwandeling door het sfeervol verlichte Meerssen. Het wordt geen gewone avondwandeling; onderweg zult u op een aantal plekken in Meerssen getrakteerd worden op een verhaal. Na afloop wordt u ontvangen bij Tapperij eterij de Proosdij op de markt. Hier kunt u napraten onder het genot van glühwein of chocomel en een kop erwtensoep  voordat u naar huis toe gaat.

 Vóór de wandeling begint, verzamelen we rond 16:30 uur op de binnenplaats van het gemeentehuis aan de Kerkstraat. De wandeling vertrekt om 16:45 uur. We verwachten rond 18:00 uur terug te zijn op de binnenplaats.

Om organisatorische redenen moeten we het aantal wandelaars beperken tot 50 personen. Mensen die niet mee kunnen of willen wandelen zijn wel van harte welkom bij de Proosdij na afloop van de wandeling om samen op het afgelopen jaar te klinken.

Meewandelen? Of alleen na afloop van de wandeling naar de ontvangst bij de Proosdij komen? Uitsluitend na aanmelding bij Jack Savelberg: 06 12842320 of per email: j.savelberg@home.nl

N.B. Deze wandeling is in plaats van de traditionele Nieuwjaarswandeling

Algemene informatie

vrijdag 27 december 2019 - 16:30
een avondwandeling met verhalen
Locatie: 
KCC binnenplaats
Markt 50
6231 LS Meerssen
Nederland
Extra Informatie: 

verzamelen om 16:30 uur op binnenplein van het KCC
de wandeling vertrekt om 16:45.
Vanaf 18:00 uur napraten bij de proosdij onder het genot van een kop erwtensoep en glühwein
Aanmelden verplicht.

Contactpersoon: 
Google Maps image