Meerssen
Overig
Op
woensdag21aug201913:00

4-sluizentocht

bootocht 21 augustus

21 Augustus gaat IVN Meerssen in het kader van haar 60-jarig jubileum varen met de boot "de Scheldevallei" van de firma Stiphout. Alle leden kunnen tegen een gereduceerd tarief meevaren op een 4-sluizentocht met deze boot. Vrienden en kennissen kunt u ook uitnodigen. Leden betalen 15 Euro en introducees 20 Euro.  Hiervoor krijgt u: koffie bij ontvangst; zodra de boot vaart, wordt er een buffet geserveerd, en voordat u weer op de kade in Maastricht aan land wordt gezet, wordt u nog eens verwend met een kop koffie en een lekker stuk vlaai.

We passeren achtereenvolgens de sluizen van Bosserveld, Neerharen en Lanaken en tenslotte de indrukwekkende sluis van Ternaaien.

Het wordt een gezellige middag en een belevenis voor mensen die nog nooit door de sluis van Ternaaien zijn gevaren, waar de boot zo'n 15 meter omlaag moet om van de Maas naar het Albertkanaal te komen.

Onderweg zult u allerlei wetenswaardigheden te horen krijgen over de Maas en haar oevers.

Het belooft een gezellige middag te worden met heel veel van onze leden.

Algemene informatie

woensdag 21 augustus 2019 - 13:00
Een gezellige en interessante boottocht ter viering van ons 60-jarig jubileum
Locatie: 
Rederij Stiphout
Maaspromenade 58
6211 HS Maastricht
Nederland
Extra Informatie: 

Ontvangst op de boot vanaf 13.00 uur. De boot vertrekt om 13:15 uur! Wie er dan niet is, heeft het nakijken.
Circa 17 uur zijn we terug op de kade in Maastricht.
Aanmelden kan helaas niet meer. de inschrijving is gesloten.
Aanmelding is pas definitief als de betaling binnen is.
De boot is het gemakkelijkst te bereiken via buslijn 10, die vertrekt vanaf P&R Maastricht Noord. U kunt daar gratis parkeren en voor 2 Euro koopt u een retourkaartje voor de bus, die vlakbij de instapplaats van de boot stopt. U kunt ook met uw OV-chipkaart "betalen" in de bus. Terug moet u dan een klein stukje verder lopen, daar de bus terug op de Boschstraat stopt.

Contactpersoon: 
Google Maps image