Meedoen en lid worden

Ben je een natuurliefhebber en heb je zin om in de omgeving van Markelo actief te worden, meld je dan aan als lid. Als lid van IVN Markelo, ben je meteen lid van IVN Nederland en ontvang je het landelijk IVN-blad Mens en Natuur en ons eigen ledenblad ‘Op het Natuurpad’ . Als lid kan je aan alle activiteiten meedoen die onze afdeling organiseert, maar je kan ook actief aan de gang. Bij de werkgroep jeugd, scholen en fietsen kunnen we nog veel vrijwilligers gebruiken.

Je kan ook het werk van het IVN Markelo steunen door donateur te worden voor een minimum bedrag van € 12,50 per jaar. Elke euro komt ten goede aan het doel van de vereniging: mensen bewust maken van de natuur en hun kennis van de natuur delen met anderen.

Aanmelden als lid van IVN Markelo (of voor het aanvragen van meer informatie) kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar secretaris Marianne Ketting, of te bellen : 0547 - 361207

Contributie:

Gewone leden € 20,00 per jaar
Gezinsleden € 10,00 per jaar
Donateurs € 12,50 per jaar

Ons rekening nr. is: NL 59 ING 004 2526 99 t.n.v. IVN afdeling Markelo.

Leden en donateurs ontvangen het verenigingsblad Op het Natuurpad met wetenswaardigheden en berichten over activiteiten.

Het IVN staat ingeschreven als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). In dat geval zijn giften van leden aan het IVN aftrekbaar van de belasting en hoeft het IVN geen successierechten te betalen op schenkingen. Eventuele verder informatie is te verkrijgen bij de belastingdienst .