Maastricht
Overig
Op
zondag17jan202113:30

Nieuwjaarswandeling met speurtocht

De traditionele Nieuwjaarswandeling van IVN Maastricht staat dit jaar in het teken van de start van het jubileumjaar. We bestaan 50 jaar en dit gaan we het hele jaar door vieren. De aftrap is deze Nieuwjaarswandeling. We starten om 13.30 uur in verschillende tijdslots vanaf hoek Mergelweg/Drabbelstraat. Hier staat een lid van het bestuur om u op weg te helpen.
De wandeling gaat door het Jekerdalpark en de parkengordel van de stad.
De route is ongeveer 6 km lang en we verwachten dat deze 2,5 uur gaat duren. De route is vlak en omdat we door de Coronamaatregelen niet samen kunnen wandelen hebben we er een speurtocht van gemaakt.         
Na aanmelding ontvangt u een routebeschrijving met kaart en de vragenlijst. De winnaar van deze speurtocht krijgt het net uitgebrachte boek
‘Natuurlijk Maastricht, een compacte stad in een weids landschap’.
Aanmelden vooraf is noodzakelijk, omdat er slechts met 2 personen dan wel 1 gezin/huishouden per tijdslot gewandeld mag worden.  
Voor aanmelden klik op deze link: Nieuwjaarswandeling.

De wandeling eindigt bij eetcafé De Sjans waar u een gratis consumptie kunt afhalen, want IVN Maastricht jubileert én trakteert.
U kunt dan ook uw antwoorden van de speurtocht inleveren.
Aanmelden kan tot en met donderdag 14 januari 17.00 uur.
U krijgt dan op vrijdag 15 januari verdere instructie, een starttijd, de routebeschrijving en de vragenlijst toegestuurd.  
De winnaar krijgt per e-mail bericht.

Algemene informatie

zondag 17 januari 2021 - 13:30