Maastricht
Natuur in de Buurt
Op
zondag21mrt202113:00

Jubileumwandeling Amby met natuur én cultuur

Door de Corona-maatregelen hebben we van de geplande excursie een wandeling in kleine groepjes gemaakt. Je start tussen 13.00 uur en ca. 14.30 uur in verschillende tijdsloten vanaf de Hof van Huntjens. Hier staat iemand van IVN om je op weg te helpen.
Deze jubileumwandeling (± 5 km) combineert natuur én cultuur. We gaan o.a. dwars door de rotstuin van Bèr Slangen, die internationale aandacht heeft, langs een terrassenlandschap en langs boomgaarden waar ooit een atletiekbaan heeft gelegen. De wandeling voert ook langs de bloesemweide, een muur van dakpannen en langs de Ambyer Oase, winnaar van de ‘Uit je Dak’-prijs in 2020.
Niet alleen IVN vertelt het verhaal, maar ook de bewoner van Huize  Ravecamp geeft tekst en uitleg over het pand en zijn rijke geschiedenis.Heel veel andere markante punten worden ook nog toegelicht in speciaal voor deze wandeling gemaakte filmpjes (neem je smartphone mee). Voor volwassenen én kinderen hebben we een aantal vragen opgesteld, waarmee je een prijsje kunt winnen.
Meer details daarover krijg je als je je voor deze wandeling aanmeldt. Laat je verrassen!
Bij de Eerste Maastrichtse Dahliavereniging aan de Hooverenweg eindigt de wandeling met een lekkere verrassing want IVN Maastricht jubileert en trakteert!
LET OP:
Vanwege Corona loop je aan de hand van een routebeschrijving, zonder gids. Je wandelt in tijdsloten van enkele minuten met slechts twee personen of één gezin/ huishouden.

Aanmelden vooraf is verplicht.
Voor aanmelden klik op de link:

https://forms.gle/VBgi7n9YFcf8Y49F8

Aanmelden kan tot donderdag 18 maart 17.00 uur.

U KUNT ZICH HELAAS NIET MEER AANMELDEN

Na 21 maart staat de wandeling op deze website en kunt u te allen tijde deze wandeling nog lopen. Ook de filmpjes kunt u nog bekijken.

Algemene informatie

zondag 21 maart 2021 - 13:00 tot 17:00
Locatie: 
Start: Hof van Huntjens
Nederland
Google Maps image