Maastricht
Overig
Op
zondag15mrt202013:30

i.v.m. coronavirus verplaatst naar 25 april !

Wandeling met bezoek aan de Jezuïetengrot

Gehoor gevend aan de richtlijnen van het Ministerie van Volksgezondheid m.b.t. het zoveel mogelijk beperken van de verspreiding van het Coronavirus COVID-19, hebben we besloten deze activiteit te verplaatsen naar zaterdag 25 april a.s.. 
Het kan zijn dat we ook deze datum moeten laten vervallen en de activiteit nog verder doorschuiven. Raadpleeg daarom deze website regelmatig voor het laatste nieuws.

AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK - MAXIMAAL AANTAL DEELNEMERS BEREIKT !!!!

IVN Maastricht en Buurtnetwerk Campagne organiseren zondag 15 maart een wandeling met bezoek aan de Jezuïetengrot in de Cannerberg.
Verzamelen om 13.30 uur in de Natuurtuinen Jekerdal aan de Drabbelstraat 7 (zijweg Mergelweg). Na een kopje koffie/thee vertrekken we om 14.00 uur, wandelen door het Jekerdal, langs de Schark, over een stukje van de westflank van de Sint Pietersberg en via het Jezuïetenpad naar de Jezuïetenberg, waar we rond 15.00 uur aankomen.
Hier krijgen we een rondleiding door de grotten.
Dat zich in dit gangenstelsel nu een uniek onderaards museum bevindt is te danken aan de paters Jezuïeten. Zij maakten er tekeningen, schilderijen en sculpturen, hetgeen resulteerde in een unieke verzameling kunstwerken, zeer de moeite waard om te gaan bekijken! Ook zullen we in de refter samen iets drinken. Daarna wandelen we weer terug naar de Natuurtuinen Jekerdal.
Voor deze wandeling dient u zich aan te melden (er is een maximum van 40 personen!) en de kosten bedragen € 10,- p.p. (d.i. voor de vergoeding van de gidsen, gebruik refter in de grot en incl. drankje).

Aanmelden via e-mail: secretaris@buurtcampagne.nl
tot uiterlijk 29 februari 2020 en € 10,- overmaken op rek.nr. NL59 RABO 0334641330
t.n.v. Vereniging Buurtnetwerk Campagne  
o.v.v. uw naam en Jezuïetengrotwandeling.
Betaling is uw definitieve inschrijving!

Deze wandeling is niet geschikt voor kleine kinderen. Voor de mensen die graag meegaan, maar niet zo ver kunnen wandelen, is er de mogelijkheid om een korte route te lopen (vanuit Kanne) of rechtstreeks met de auto naar de parkeerplaats aldaar te rijden. Hiervoor even contact opnemen met Christien of Gid, zonder aanmelding NIET mogelijk.
Voor nadere informatie:
IVN - Gid van Schijndel: gid.van.schijndel@home.nl
Buurtvereniging Campagne - Christien op ’t Hof: christien2703@gmail.com

Algemene informatie

zondag 15 maart 2020 - 13:30 tot 17:00
Locatie: 
Natuurtuinen Jekerdal
Drabbelstraat 7
Maastricht
Nederland
Google Maps image