Maas en Waal
Overig
zondag11feb2018

Workshop Natuurfotografie

IVN Maas en Waal organiseert weer een workshop Natuurfotografie.

De workshop begint met een avond over de (digitale) camera, instellingen en (on)mogelijkheden. De tweede avond gaat over creatief met natuur fotografie: compositie, kleuren, het omgaan met (kunts)licht in de natuur en over het grebuik van de achtergrond.

De zaterdag erop gaan we op pad in een nabijgelegen natuurgebied het geleerde in praktijk brengen. Met een aantal opdrachten op zak trekken we de natuur in en kijken bij elkaar wat zij zien, hoe zij de foto nemen, waarom gaat zij daar staan? En hoe een ander gebruik maakt van de omgeving en het licht.

De laatste avond gaan we samen alle foto's bekijken en bespreken, ook krijgt men tips & tricks om de foto's nog beter te maken.

De workshop begint op dinsdag 15 mei om 19:30 uur in Het IVN steunpunt de Dalenshof, Dalenstraat 1 te Beneden Leeuwen. De tweede avond is op 22 mei om dezelfde tijd.
De praktijk ochtend is op zaterdag 26 mei en voor degene die er nog geen genoeg van hebben kunnen zondag 27 mei meelopen met de wandeling De natuur door de lens over de Ewijkse plaat.

Op dinsdagavond 29 mei bespreken we gezamenlijk de gemaakte foto's.

Deelname aan deze workshop kost slechts € 30,--, IVN leden krijgen 10% korting.

Inschrijfformulier