IVN-lid of -donateur worden

Door lid of donateur te worden kunt u IVN Maas en Waal steunen.
Het lidmaatschap/donateurschap geldt voor 1 jaar vanaf de datum van inschrijving en wordt daarna stilzwijgend voor telkens 1 jaar verlengd.

Met ingang van 1 januari 2019 gelden de volgende tarieven:

IVN lidmaatschap: Dit kost € 24,00 per jaar.
U ontvangt 4 keer per jaar het blad Mens en Natuur, een uitgave van IVN Nederland voor haar leden. Van IVN Maas en Waal ontvangt u 3 keer per jaar De Groenling, het clubblad van de afdeling Maas en Waal en maandelijks de digitale nieuwsbrief met actueel nieuws van en over de afdeling. 
Daarnaast kunt u gratis of met korting deelnemen aan de activiteiten die IVN Nederland en de afdeling Maas en Waal voor haar leden organiseren. Ook krijgt u 10% korting in de IVN webwinkel. Nieuwe leden kunnen ook een welkomstgeschenk kiezen.
Gebruik dit formulier voor de Aanmelding IVN lid 

Donateur: Dit kost € 16,00 per jaar.
U ontvangt 3 keer per jaar het blad De Groenling van de afdeling Maas en Waal en maandelijks de digitale nieuwsbrief met actueel nieuws van en over de afdeling. . Daarnaast kunt u gratis of met korting deelnemen aan de activiteiten die de afdeling Maas en Waal voor haar leden en donateurs organiseren.
Gebruik dit formulier voor de Aanmelding donateur 

Zowel leden als donateurs zijn welkom om zich actief voor de afdeling Maas en Waal in te zetten, ook als u geen natuurgids bent. Hiervoor kunt u contact opnemen met de voorzitter: Bert van Haaften,  E-mail: bert.vanhaaften@outlook.com Tel. 06-54790074