IVN-lid of -donateur worden

U kunt de inspanningen van IVN Maas en Waal steunen door lid of donateur worden.

Met ingang van 1 januari 2019 gelden de volgende tarieven:

 • IVN lidmaatschap: Dit kost € 24,00 per jaar.
  U ontvangt 4 keer per jaar het blad Mens en Natuur, een uitgave van IVN Nederland voor haar leden. Ook ontvangt u 3 keer per jaar het blad De Groenling, het clubblad van de afdeling Maas en Waal. Daarnaast kunt u gratis of met korting deelnemen aan de activiteiten die IVN Nederland en de afdeling Maas en Waal voor haar leden organiseren. Ook krijgt u 10% korting in de IVN webwinkel.
  Aanmelding IVN lid en kies een welkomstgeschenk
   
 • Huisgenootlid: (persoon woont op hetzelfde adres en vormt een economische eenheid met een IVN lid) Dit kost € 9,00 per jaar.
  U ontvangt dan niet de bladen Mens en Natuur en De Groenling, maar u kunt gratis of met korting deelnemen aan de activiteiten die IVN Nederland en de afdeling Maas en Waal voor haar leden organiseren.
 • Donateur: Dit kost € 16,00 per jaar.
  U ontvangt 3 keer per jaar het blad De Groenling van de afdeling Maas en Waal. Daarnaast kunt u gratis of met korting deelnemen aan de activiteiten die de afdeling Maas en Waal voor haar leden en donateurs organiseren.

       Aanmelding huisgenootlid of donateur 

Zowel leden als donateurs zijn welkom om zich actief voor de afdeling Maas en Waal in te zetten. Hiervoor kunt u contact opnemen met de voorzitter: Bert van Haaften,  E-mail: bert.vanhaaften@outlook.com Tel. 06-54790074