Foto van de maand spelregels

Maak jij de natuurfoto van de maand?
Een foto zegt meer dan duizend woorden. Maar het verhaal áchter de foto is vaak minstens zo interessant.

IVN Maas en Waal daagt iedereen die graag fotografeert uit, maak jij de natuurfoto van de maand?

Iedereen mag iedere maand één natuurfoto insturen.
Bij deze foto geef je een korte beschrijving van de foto, geef je foto eventueel een titel mee of schrijf een kort verhaal bij de foto. Kortom beschrijf waarom jouw foto de natuurfoto van de maand moet worden.

Het maakt niet uit of je de foto met een fotocamera, je telefoon of een drone maakt. Het hoeft ook niet de technisch meest perfecte foto te zijn. Het gaat om de combinatie foto-verhaal.

foto makenDe spelregels zijn:

  • De foto dient in de bewuste maand te zijn gemaakt.
  • Hij moet gemaakt zijn binnen het werkgebied van IVN Maas en Waal. Kijk voor de natuurgebieden in ons gebied op https://www.ivn.nl/afdeling/maas-en-waal/natuurgebieden, maar de foto mag natuurlijk ook in je eigen tuin gemaakt zijn.
  • Met het inzenden van de foto geef je IVN Maas en Waal toestemming om de foto eventueel te gebruiken voor communicatiedoeleinden.
  • Stuur jouw foto samen met je verhaal voor het eind van de maand  op naar fotogroep.ivnmaasenwaal@gmail.com, onder vermelding van Natuurfoto van de maand en de betreffende maand.
  • Als er mensen op je foto staan, voldoe dan ook aan de regels omtrent de privacy.

Een deskundige jury van leden van IVN Maas en Waal zullen uit de ingezonden foto’s een keuze maken voor de titel: Natuurfoto van de maand.
De foto zal dan een maand lang op de website, social media en in het verenigingsblad De Groenling te zien zijn met een eervolle vermelding.

Verdere informatie of vragen: fotogroep.ivnmaasenwaal@gmail.com