Word lid of donateur!

Wat leuk dat jij lid of donateur wilt worden

IVN Maas en Niers is een vereniging van ruim 350 leden. Naast een groene vereniging zijn wij een club van mensen die samen leuke dingen ondernemen. Om vooral met elkaar de natuur te ontdekken, samen op pad te gaan of kennis te delen. 

Elk lid kan als vrijwilliger aan elke activiteit deelnemen. Sterker nog, dat stimuleren wij, om van onze leden actieve vrijwilligers te maken. Voor kortere of langere duur.

Jeugdgroep

Voor de kinderen is er een jeugdgroep 'de Groentjes' die samen op pad gaan om avonturen mee te maken. Dit gebeurt onder goede begeleiding van onze jeugdcoördinator en natuurgidsen. Zij hebben op Facebook een eigen pagina, lees hierover meer De Groentjes

Lidmaatschap - donatie - werkgroep 

Wij kennen verschillende vormen van lidmaatschap. Hieronder kun je aangeven welk lidmaatschap jij wilt. Je kunt aangeven welk bedrag je wilt doneren of naar welke werkgroep(en) je interesses uitgaan. 

Staat jouw interesse er niet bij? Laat het ons weten. Het bestuur staat open voor nieuwe ideeën of initiatieven. 

Voel je vooral welkom en wij kijken er naar uit je binnenkort te ontmoeten.

Kijk alvast in ons jaarprogramma

Man/Vrouw
Vul hier uw roepnaam in
Vul hier uw achternaam in
Zijn er gezin- of huisgenootleden, dan ontvangen wij graag zijn/haar gegevens voor onze ledenadministratie: - Roepnaam: - M/V of jongen/meisje - Geboortedatum: - Emailadres:
Vul hier uw straat en huisnummer in
Vul hier uw postcode en woonplaats in
Vul hier uw emailadres in
Vul hier uw mobiel- of telefoonnummer in
Vul hier uw geboortedatum in
U krijgt € 1,50 korting, mits we de factuur digitaal kunnen versturen.
Je ontvangt de nieuwsbrief en de Manie. Wij zijn verheugd met elke donatie, deze worden altijd goed besteed. Tijdens onze algemene ledenvergadering wordt door onze penningmeester toegelicht wat met deze inkomsten is gerealiseerd. Wil je geen donateur zijn maar wel een gift doen. Dat kan onder vermelding van 'Gift' bij de betaling.
IBAN nummer van uw bankrekening
Op welke naam staat het bovengenoemde IBAN
Hier kunt u aangeven voor welke werkgroepen u interesse heeft. Onze voorzitter zal uw aanmelding doorgeven aan de coordinator van de werkgroep.
Indien u nog een opmerking heeft...

NB Alle met * gemerkte velden zijn verplicht! Zonder deze gegevens kunnen wij onze ledenadministratie niet goed inrichten.

Bedankt voor uw aanmelding.

Vanuit de ledenadministratie gaan wij hier snel mee aan de slag. 

Het verschuldigde bedrag graag binnen 14 dagen overmaken onder vermelding van je naam naar:

IVN Maas en Niers, Rabobank Gennep, IBAN:NL69 RABO 0140 6634 60