Word lid of donateur

Lidmaatschapsvormen

Wij kennen verschillende vormen van lidmaatschap, nl:

Een nieuw lid ontvangt een welkomspakket van IVN, het landelijke IVN blad, het blad MaNie en de nieuwsbrief. Verder krijgt je ledenkorting bij deelname aan cursussen of lezingen.

Donateur

Iedere donatie is zeer welkom en wordt altijd goed besteed. Tijdens onze algemene ledenvergadering wordt door onze penningmeester toegelicht wat met deze inkomsten is gerealiseerd. Je ontvangt de nieuwsbrief en de MaNie.

Wil je geen donateur zijn maar wel een gift doen is dat uiteraard ook mogelijk. Vermeld dan bij de betaling ‘Gift’.

Interesse

We hebben binnen de vereniging diverse werkgroepen waar je aan de activiteiten kunt deelnemen. Als je geïnteresseerd bent in 1 of meerdere werkgroepen kunt je dit alvast in het aanmeldformulier aangeven.

Staat jouw interesse er niet bij? Laat het ons weten. Het bestuur staat open voor nieuwe ideeën of initiatieven.

Beëindiging lidmaatschap

Hoewel wij je natuurlijk liever niet zien gaan, kan het lidmaatschap van de IVN Maas en Niers ook opgezegd worden. Daar gelden wel enkele regels voor.

Een lidmaatschap duurt altijd een vol jaar: bent je lid geworden op 9 september van enig jaar dan eindigt het lidmaatschap op 8 september het jaar daarop. Opzeggen moet altijd schriftelijk of via onderstaand webformulier en uiterlijk 1 maand voordat het nieuwe jaar ingaat. Op de factuur staat de aanvangsdatum van het lidmaatschap vermeld.

 

Voel je vooral welkom en wij kijken er naar uit je binnenkort te ontmoeten.

Inschrijfformulier lid of donateur

Formulier om je lidmaatschap aan of af te melden of om je donatie aan te melden.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Indien meerdere leden of gezin lid willen worden, ontvangen wij graag hun namen en geboortejaar.
Lidmaatschap(Vereist)
Selecteer hier het gewenste lidmaatschap. Factuur via e-mail geeft € 1,50 korting.
Je ontvangt de nieuwsbrief en de MaNie. Wij zijn verheugd met elke donatie, deze worden altijd goed besteed. Tijdens onze algemene ledenvergadering wordt door onze penningmeester toegelicht wat met deze inkomsten is gerealiseerd. Wil je geen donateur zijn maar wel een gift doen. Dat kan onder vermelding van 'Gift' bij de betaling.