Maas en Niers
Vogels
Vanaf
zaterdag27jan201810:15

Nationale Tuinvogeltelling

Vogelbescherming

Vogelbescherming

Telt u mee?

Op 27 en 28 januari 2018 vindt de feestelijke 15e editie van de Nationale Tuinvogeltelling plaats. Iedereen kan meedoen, en het is leuk om te doen. Met de tips van Vogelbescherming bent u goed voorbereid op al het moois in uw buurt.
En hebt u tijdens de telling een vogel niet herkend? Geen probleem. U kunt ook onbekende vogels doorgeven. Of bel ons tijdens het weekend. We zitten met een heel team vrijwilligers klaar om u verder  te helpen. Ook op werkdagen kunt u terecht met al uw vogelvragen.
Geniet dus mee van de Nationale Tuinvogeltelling, en meld u nu vast aan!
Hiernaast de winnaars van 2016.

Iedereen kan meetellen!
De spelregels zijn heel simpel: 
- tel een half uur
- hoeveel vogels van dezelfde soort hebt u gezien?
- vul dit aantal in op het formulier of in de app.

Kijk hier !

Wat gebeurt er als ik me aanmeld?
Omdat de Nationale Tuinvogeltelling in 2018 de 15e editie beleeft, geven we er een extra feestelijk tintje aan! 
Als u zich aanmeldt, ontvangt u regelmatig (1 x per twee à drie weken) nieuws, herkenningstips, voedertips en aanbiedingen in uw mailbox. Mocht er tussentijds iets bijzonders te melden zijn, dan houden we u natuurlijk op de hoogte.
Bovendien ontvangt u inloggegevens voor de website en de app. U kunt dan alvast oefenen met tuinvogels tellen en herkennen.
En ten slotte: als u zich aanmeldt, krijgt u een kortingscode voor onze webshop. Hiermee krijgt u 15% feestkorting op voer, voersystemen en nestkasten in de webshop. Als u (actie)lid bent, geldt deze korting bovenop uw 10% ledenkorting. Extra aantrekkelijk dus!
Klik op:   Ja, ik doe mee!

Als u weet waar vogels van houden, kunt u ze ook naar uw tuin lokken. Hoe? Dat leest u in het gratis magazine Vogels Dichterbij. Maar liefst 68 pagina's volop tuininspiratie. Gratis te bestellen bij Vogelbescherming.

Vraag 'm gratis aan! 

Algemene informatie

zaterdag 27 januari 2018 - 09:00 tot zondag 28 januari 2018 - 10:00