Lelystad
IVN
Op
zondag21jan201814:00

Nieuwjaarsbijeenkomst

IVN Lelystad

Januari is voor veel mensen de saaiste maand van het jaar. Daarom houden we de nieuwjaarsbijeenkomst van het IVN juist in januari, dan heb je wat om naar uit te kijken. 

Inmiddels is die bijeenkomst een traditie, ook al komen we nog niet in aanmerking voor een erkenning als cultureel erfgoed. Wat niet is kan nog komen!

Maar eerlijk is eerlijk: zou je hem later houden dan is het geen nieuwjaarsbijeenkomst meer.

Je bent hartelijk welkom op deze nieuwjaarsbijeenkomst maar dat had je natuurlijk al lang begrepen! Heb je toevallige een oud - tante, verre nicht of lieve buur op bezoek: ook zij zijn welkom!

Algemene informatie

zondag 21 januari 2018 - 14:00 tot 16:00
Locatie: 
Werfsjob
Bronsweg 10
8211 AL Lelystad
Nederland
Extra Informatie: 

Wat staat er te gebeuren?
We starten met koffie, thee en fris en, zo lang de voorraad strekt, oliebollen (worden de 21 e vers gebakken!)
Daarna een hartelijk welkom en veel beste wensen door/van onze voorzitter, Yvonne Nederpel.

Liefhebbers van lekker, lekker vers en lekker gezond kunnen tuinkers en/of rucola in een pot zaaien voor thuis op een lichte, warme plek.
Lijkt het je leuk om wat ‘voor insecten te doen’dan kan dat ook: maak zelf je eigen insectenhotel voor thuis aan de muur of aan de schutting, in de zon. Alles wat je nodig hebt is aanwezig.
Beide activiteiten zijn gratis.

Natuurminnende wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een wandeling in het Bergbos dat tegenover de Werfsjob ligt. Na de wandeling is er Lenies traditionele, heerlijke, zelfgemaakte soep!

Google Maps image