Lelystad
IVN
Op
zondag20jan201913:30

Nieuwjaarsbijeenkomst

IVN Lelystad

Januari is voor veel mensen de saaiste maand van het jaar. Daarom houden we de nieuwjaarsbijeenkomst van het IVN juist in januari, dan heb je wat om naar uit te kijken. 

Inmiddels is die bijeenkomst een traditie, ook al komen we nog niet in aanmerking voor een erkenning als cultureel erfgoed. Wat niet is kan nog komen!

Maar eerlijk is eerlijk: zou je hem later houden dan is het geen nieuwjaarsbijeenkomst meer.

Je bent hartelijk welkom op deze nieuwjaarsbijeenkomst maar dat had je natuurlijk al lang begrepen! Heb je toevallige een oud - tante, verre nicht of lieve buur op bezoek: ook zij zijn welkom!

Algemene informatie

zondag 20 januari 2019 - 13:30 tot 16:30
Locatie: 
Werfsjob
Bronsweg 10
8211 AL Lelystad
Nederland
Extra Informatie: 

Het bestuur van IVN-afdeling Lelystad nodigt alle leden van harte uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst, op zondag 20 januari a.s. van 13.30 tot 16 u. in de Werfsjob, Bronsweg 10 in Lelystad.

Na de ontvangst met de traditionele door Peter Kouwenhoven gebakken oliebollen staat er een bezoek aan het bedrijf van Jan van Geffen op het programma. Hij verbouwt 'vergeten groenten'. Daarna terug in de Werfsjob is er pastinaaksoep, worden er pannenkoeken gebakken en kun je zelf een potje met sterrenkerszaadjes vullen en mee naar huis nemen. We hopen velen van jullie daar te ontmoeten. Ook niet-leden zijn welkom.

Google Maps image