Groene Winkel

De Groene Boekenwinkel is een werkgroep van vrijwilligers, die tevens ook natuurgidsen zijn, en welke bij cursussen en evenementen van andere IVN werkgroepen bij komen dragen met de verkoop van natuurboeken. En dat doen we door onze liefde voor boeken, educatie én de natuur te combineren!
 
Wij brengen onze brede variatie aan  allerlei natuurboeken, zoekkaarten en cadeau-artikelen met ons mee.
Wij zijn namelijk een pop-up winkel; wij brengen onze boeken dáár waar we gevraagd worden. Dus zelfs in het bos indien gewenst! Maar vooral in overdekte ruimtes waar we in weer of geen weer onze boeken droog ter verkoop aan kunnen bieden..
 
Natuurliefhebbers kunnen dan ter plekke op hun gemak door onze scherp geprijsde boeken struinen. U kunt dan denken aan o.a veldgidsen, boeken over tuinieren, insecten, vogels en andere dieren, bomen, duinen, natuurgebieden, en zelfs kinderboeken over de natuur.... kortom de meeste onderwerpen die met de natuur te maken hebben kunt u bij ons terug vinden!    
 
De Groene Boekenwinkel wordt steeds aangevuld met recente natuurboeken vanuit onze eigen liefde voor boeken en kennis van de natuur. Daarnaast kunnen wij ook op aanvraag specifieke boeken bestellen voor een cursus of evenement en daar ter verkoop aanbieden.
De Groene Boekenwinkel wil graag als werkgroep via deze weg de liefde voor natuur overbrengen en het brede publiek enthousiasmeren!
Zoals ook een gezegde zegt: 'Waar je van houdt, daar zorg je voor.', dus dat is ons streven.
 
Naast De 'grote' Groene Boekenwinkel is er ook de beschikking over De Kleine Groene Boekenwinkel.
De Kleine Groene Boekenwinkel is handig wanneer u een kleiner evenement heeft georganiseerd (zoals bijv. een werkbeurt snoeien waar ook kinderen bij aanwezig zullen zijn) en daar graag een klein assortiment aan wil bieden om de mensen nog meer te enthousiasmeren.
 
Heeft u interesse in De Groene Boekenwinkel of De Kleine Groene Boekenwinkel en wilt u ons graag vragen om ter aanvulling een cursus of evenement bij te wonen? Wij zien uw vraag graag tegemoet. U kunt uw vraag sturen naar: degroeneboekenwinkel.ivn@yandex.com