Leidse regio
Overig
Op
zondag23jun201920:00

Zomeravondwandeling in het Achterbos L'dam

Op zondag 23 juni organiseert IVN regio Leiden een avond-excursie in het Achterbos (laarzenpad) en de aangrenzende Duivenvoordse-Veenzijdse polder. De natuurgids neemt u mee door het bos en de polder op een struintocht. We kijken wat we tegenkomen aan flora en fauna. Reeën, hazen, weide en bos en watervogels; er is hier van alles te vinden als de dieren zich laten zien. Ondertussen genieten we van de avondsfeer en van de zonsondergang boven de polder.

Belangstellenden kunnen zich opgeven voor deze excursie door een e-mail te sturen naar: ivnleiden@hotmail.com, of via 071-5210887 Opgeven is aanbevolen omdat er een maximum en een minimum aantal deelnemers is. Trek stevige waterdichte schoenen aan. Het is een vochtig bos, dus houdt rekening met muggen. Een verrekijker kan handig zijn. Een beschrijving van het Achterbos vindt u hier >>>>

Graag aanmelden via ivnleiden@hotmail.com.
Routebeschrijving: de ingang van het Achterbos ligt aan het Oude Veenpad te Leidschendam (dit is het fietspad langs het spoor tussen Leidschendam en Voorschoten). Kom bij voorkeur met de fiets (over de Tuinenlaan). Uw auto kunt u parkeren op de parkeerplaats van begraafplaats Noorthey. Loop vanaf de parkeerplaats met de fietstunnel onder het spoor door en na 150 meter vind u de ingang aan uw linkerhand.

 

Algemene informatie

zondag 23 juni 2019 - 20:00
Locatie: 
Achterbos Leidschendam
Nederland
Google Maps image