Leidse regio
Overig
Op
woensdag29jul202019:30

Zomeravondwandeling door de duinen bij Berkheide - IS VOL

Sorry, deze excursie is volgeboekt! Vanwege corona is het niet mogelijk om meer mensen mee te nemen!

Woensdagavond 29 juli organiseert het IVN regio Leiden i.s.m. Stichting Duinbehoud de tweede zomeravondwandeling van dit jaar door het prachtige duingebied Berkheide, gelegen tussen Katwijk en Wassenaar.
De wandeling start om 19:30 uur bij de Soefietempel aan de Zuidduinseweg 7, 2225 JS in Katwijk en duurt  ca. 2 uur.
Diverse gidsen nemen u mee en vertellen onderweg over het oude zeedorpenlandschap met de kleine akkers en over andere sporen die in de loop der eeuwen achter zijn gelaten. Ontdek de bijzondere plantensoorten van dit cultuurrijke landschap en als u geluk heeft ziet u onderweg misschien wel een ree of een vos!

Vanwege het corona-virus worden per gids maximaal 4 deelnemers meegenomen zodat we ons aan de 1,5 meter afstand kunnen houden. Dat heeft tot gevolg dat aanmelden verplicht is. Dat kan, het liefst per e-mail h.doornebal@ziggo.nl of per telefoon (0252-375160). Geef dan uw naam op en het aantal deelnemers dat u opgeeft.
Advies: kom zo mogelijk op de fiets, er is parkeergeld verschuldigd als u met de auto komt. Neem een jas of trui mee, het kan ’s avonds al flink afkoelen. De wandelingen zijn gratis.
Er is ook een wandeling op 12 augustus.

Startplaats: bij Soefitempel aan de Zuidduinseweg 7, 2225 JS Katwijk

 

Algemene informatie

woensdag 29 juli 2020 - 19:30
Locatie: 
Bij Soefietempel
Zuidduinseweg 7
2225 JS Katwijk
Nederland
Google Maps image