Leidse regio
Overig
Op
maandag19apr202120:00

Workshop (zoom) aan de slag met waarnemingsapp ObsIdentify - Deel1

LogoObsIdentify is een app op je smartphone waarmee je soorten uit de natuur op naam kan brengen, denk aan planten, spinnen, zoogdieren, vogels, paddenstoelen, vissen, vlinders, insecten, enzovoort. De werkgroep’ Ontdek natuur in je buurt’ organiseert een workshop – online - over het gebruik van de app en de databank Waarneming.nl.
Er zullen twee bijeenkomsten van een uur zijn op maandag 19 en 26 april van 20.00 -21.00 uur. De eerste avond gaat over het gebruik van de app en hoe je waarnemingen nuttig kan maken door ze te delen met de databank Waarneming.nl. Op de tweede avond zal er gelegenheid zijn, vragen te stellen en  ervaringen over het gebruik van de app uit te wisselen. Tevens zullen de mogelijkheden van de site van Waarneming.nl verder toegelicht worden.
Inschrijven voor de workshop kan vanaf nu bij maddyvanholland@ziggo.nl  Tegen week 15 zal je een bevestiging van je inschrijving krijgen. En zullen we je vragen een aantal voorbereidingen te treffen, verder ontvang je de ZOOMinloglink en een ZOOMinstructie.
Heb je meer informatie nodig? Mail Maddy van Holland

Algemene informatie

maandag 19 april 2021 - 20:00 tot 21:00
Locatie: 
Gewoon bij je thuis!
Nederland