Leidse regio
Insecten
Op
woensdag15apr202015:30

Workshop Wilde bijen en hommels - Voorschoten - GAAT NIET DOOR

Deze activiteit gaat helaas niet door vanwege het besmettingsgevaar met het corona virus.

Gerard van der Klugt, natuurgids van IVN Leidse regio, komt op woensdag 15 april van 15:30 tot 17:00 uur op de Natuurspeeltuin Voorschoten een workshop 'wilde bijen en hommels herkennen' geven.
Dit is de ideale voorbereiding op de Nationale Bijentelling in het weekend daarna! De workshop is voor volwassenen en voor kinderen vanaf 8 jaar. Met loepjes en bijenflyers gaan we op pad en kijken we welke soorten er allemaal te vinden zijn op de natuurspeeltuin en leren we ze te herkennen. Deelname is gratis, maar het is wel verplicht om je van tevoren aan te melden zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten ivm het nodige 'onderzoeksmateriaal' en een kleine snack.
Aanmelden kan via info@natuurspeeltuinvoorschoten.nl en het is handig om een camera of telefoon mee te nemen voor bijenfoto's als je wilt.
Je vindt de natuurspeeltuin vlak bij de Veurseweg in Voorschoten, even 100m doorlopen achter Van der Valk hotel De Gouden Leeuw (Veurseweg 180, 2252AG Voorschoten). Parkeren kan bij het hotel!

Algemene informatie

woensdag 15 april 2020 - 15:30 tot 17:00
Locatie: 
ca 100 m achter hotel De Gouden Leeuw
Veurseweg 180
2252AG Voorschoten
Nederland
Google Maps image