Leidse regio
Overig
Op
woensdag16okt201919:00

Workshop Planten en insecten herkenningsapps

Vindt u het leuk om tijdens het wandelen de natuur beter te leren kennen? En vindt u het ook belangrijk dat uw waarnemingen bijdragen aan de bescherming van de natuur én aan wetenschappelijk onderzoek? Dat kan eenvoudig met apps op uw smartphone!
Op woensdag 16 oktober 2019 van 19.00 -21.15 uur organiseert de werkgroep ‘Ontdek natuur in je buurt’ van IVN, KNVV en Naturalis een informatieavond over apps die hiervoor geschikt zijn. Naast een korte toelichting over doel en gebruikt, zullen we oefenen met de apps.
De aangemelde deelnemers krijgen kort voor de workshop een handleiding hoe de apps te installeren. Het is handig om van te voren een paar natuurfoto’s te maken; vergeet u niet de GPS functie in te schakelen. Heeft u hulp bij deze stappen nodig? Geen probleem, die kunt u op de avond zelf ook krijgen.
Vergeet die avond niet uw opgeladen smartphone mee te nemen, dan kunnen aan het werk.
De bijeenkomst zal gehouden worden op het complex van de tuinvereniging “Ons  Buiten”, Joop Vervoornpad 16, 2316 EP Leiden.
De workshop is gratis.
Belangrijk is dat u zich aanmeldt bij maddyvanholland@ziggo.nl en we willen graag weten welk type telefoon u heeft (Android/ iPhone). Let op vol=vol.

Algemene informatie

woensdag 16 oktober 2019 - 19:00 tot 21:15
Locatie: 
Ons Buiten
Joop Vervoornpad 16
2316 EP Leiden
Nederland
Google Maps image