Leidse regio
Overig
Op
zaterdag30okt202120:00

Nacht van de Nacht, Voorschoten - IS VOL

IS VOL - u kunt zich niet meer opgeven (en ook niet zonder opgegeven te zijn komen)
Droomt u er wel eens van om in een gebied te komen dat normaliter verboden gebied is? Droomt u er niet van om eens een spannende en avontuurlijke avondwandeling te maken door een verlaten natuurgebied? Deze droom kan werkelijkheid worden. Wat kunnen we allemaal zien? Wat niet? Welke dieren zijn er in het donker actief?                                                                                            
IVN Leidse regio organiseert op zaterdagavond 30 oktober in het kader van de jaarlijkse Nacht van de Nacht een spannende wandeling door de Papewegse/Horsterpolder. Deze mooie polder die omzoomd wordt door de bossen van landgoed de Horsten is normaal gesproken niet toegankelijk.
Als laatste onderdeel van de wandeling brengt u een bezoek aan boerderij de Catharinahoeve, alwaar u vrijuit mag rond kijken en kennis kan maken met de boer én de vele dieren.
De wandeling start om 20.00 u. en duurt tot uiterlijk tot 22 u.

Waar moet u aan denken?
We wandelen door een polder die in deze tijd behoorlijk nat en guur kan zijn. Trek daarom stevig, warm en waterdicht schoeisel aan. Liefst laarzen of hoge wandelschoenen.                                        
We stellen het op prijs wanneer u zich voor deze wandeling aanmeldt via want.ivnleiden@gmail.com  
Het verzamelpunt is: boerderij de Catharinahoeve, Papelaan West 97, 2254AH Voorschoten. Vanuit Voorschoten is het onder het spoor door de eerste boerderij links.

Algemene informatie

zaterdag 30 oktober 2021 - 20:00 tot 22:00
Locatie: 
Catharinehoeve
Papeweg-west 97
Voorschoten
Nederland
Google Maps image