Groene Winkel

Onze afdeling heeft al sinds jaren een eigen uitgebreide Groene Winkel. Daar zijn alle uitgaven, die verschijnen bij IVN en KNNV met korting te koop of te bestellen. Daarnaast zijn we steeds op zoek naar nieuwe uitgaven: boeken, CD’s, determinatiekaarten, veldgidsen, plaatselijke wandelroutes, waarmee we onze leden en cursisten een plezier kunnen doen. Vaak kunnen we ook hier een korting geven op de winkelprijs!
Het blijkt verder, dat zich bij de aanbiedingen van de plaatselijke en landelijke boekhandels regelmatig erg boeiende natuurboeken bevinden voor zeer makke prijsjes. De Groene Winkel staat vooraan om de mooiste er snel voor de IVN-ers uit te pikken!
De Groene Winkel heeft niet echt een winkelpand, maar staat bij IVN-er Mariëtte Elshoud in plastic kratten opgeslagen. Je kunt haar altijd bellen om te vragen of een speciaal boek op voorraad is, dan wel een boek laten bestellen: 071-5891560 of stuur een email naar Mariëtte Elshoud.

De Groene Winkel is bij elke IVN-cursus met haar boeken aanwezig. In overleg met de cursusleiding zorgen we zo nodig voor de aanschaf van speciale boeken en CD’s voor de cursisten.

Wil je het hele assortiment van de Groene Winkel bekijken en inkopen doen, kom dan kijken wanneer de Groene Winkel echt UITPAKT.    

Assortiment:
Het totale assortiment bestaat uit een 350-tal titels en producten. Alle boeken en CD’s in de webwinkel-catalogus van IVN webshop kunnen met IVN-korting geleverd worden door de Groene Winkel. Daarnaast hebben we ook nog een aantal regionale uitgaven, zoals wandelboekjes en –kaarten en speciale Groene Hart-boeken.
We hebben de bekende Vogel CD’s van Nico de Haan:
Vroege vogelzang 1 t/m 4 en van Henk Meeuwsen: De vogel top100, Merelzang en de Nachtegaal.

Dit jaar hebben we in samenwerking met IVN Den Haag ook de prachtige geplastificeerde Belgische zoekkaarten in ons assortiment kunnen opnemen, een echte aanwinst!

Ook de zoekkaarten van Tringa zijn de moeite waard, eveneens geplastificeerd  zodat de kaarten niet kreuken, scheuren of nat worden.