Leeuwarden e.o.
IVN
Op
dinsdag28mrt201719:30

Winteravondlezing Maart

Wetlandwachten

Een speciale rol bij de bescherming van onze waardevolle Nederlandse natuur is weggelegd voor de WetlandWachten. Deze vrijwillige vogelbeschermers houden sinds 1995 de ontwikkelingen in ‘hun’ wetlands in de gaten en zijn de ogen en oren die nodig zijn om de natuur goed te kunnen beschermen. Dit alles wordt gecoördineerd door Vogelbescherming Nederland. Door het harde werk van ruim 85 vrijwilligers krijgen de wetlands van Nederland de aandacht en bescherming die ze verdienen!

Altijd al willen weten wat het werk van zo’n WetlandWacht dan precies inhoudt? Welke taken er bij komen kijken, wat de problemen zijn waar een WetlandWacht tegenaan loopt en bovenal, wat voor vogels er nu in zo’n Wetland zitten die bescherming nodig hebben. Op Dinsdag 28 maart komt Andrea Kuiper, coördinator van de WetlandWachten, vertellen over hoe het is om beschermer van een wetland te zijn.

  • Wanneer: Dinsdag 28 maart
  • Tijd: 19:30 uur – 21:00 uur
  • Locatie: Nordwin College. Jansoniusstraat 2a, 8934 BM Leeuwarden (I.v.m. verbouwingen, entree via Hogeschool Van Hall Larenstein, Agora 1)
  • Aanmelden: Via e-mail naar Bart Franken, bpaw.franken@gmail.com
  • Kosten: Leden gratis, niet-leden €2,00

Algemene informatie

dinsdag 28 maart 2017 - 19:30 tot 21:00
Locatie: 
Nordwin College
Jansoniusstraat 2a
Leeuwarden
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image