Leek Nietap
IVN
dinsdag13aug2019

IVN Westerkwartier e.o.: nieuwe naam voor IVN Leek-Nietap en IVN Grootegast e.o.

IVN Leek-Nietap en IVN Grootegast e.o. gaan per 1 september 2019 gezamenlijk verder onder de naam IVN Westerkwartier e.o.

Beide afdelingen bestaan reeds meer dan 60 jaar en werkten het laatste decennium  veelvuldig en op meerdere terreinen samen.
De belangrijkste motieven voor deze stap zijn het ontstaan van de nieuwe gemeente Westerkwartier per 1 januari 2019,  de sterke wens om gezamenlijk als één sterke en betrouwbare partner de diverse overheidsdiensten tegemoet te kunnen treden én de wens om de binnen deze gemeente vanuit IVN nog nauwelijks in beeld zijnde gebieden in het Westerkwartier met o.a. Zuidhorn,  Marum / de Wilp en de streek Middag (onderdeel van Nationaal Landschap Middag- Humsterland) ook te gaan bedienen.

Voor u als lid of deelnemer aan onze activiteiten verandert er feitelijk niets.
Hooguit wordt het cursus- en activiteiteinaanbod gevarieerder en uitgebreider omdat we nu ook gebruik kunnen maken van elkaars kennis en kracht.

We zien u graag bij een van onze activiteiten, voorlopig nog te vinden op https://www.ivn.nl/afdeling/leek-nietap/activiteiten en op https://www.ivn.nl/afdeling/ivn-grootegast-eo/activiteiten.