Leek Nietap
Overig
vrijdag16nov2018

Een Woeste Winter

  Misschien voel jij je winterdip al aankomen. De dagen worden snel korter en de wind is koud. Hét perfecte moment om lekker naar buiten te gaan. Ook deze winter voorziet WoesteLand je van een paar superleuke weekenden en weken weg. Overwin samen met gezellige mensen de donkere dagen.

Dit hebben wij, WoesteLand, de Jongerenafdeling van IVN, voor je in de aanbieding.

Maar eerst eindigen we het jaar met:

 

Vrijdag 23-zondag 25 november: SinterWinter

Makkers staakt uw wild geraas, het leven is al druk genoeg, neem de tijd voor Sinterklaas. En kom gezellig een weekendje mee met Woesteland. We verblijven op een prachtige locatie in Noord-Holland, het Zwanenwater. Overdag helpen we de boer door te werken in de natuur en daarnaast is er nog genoeg tijd voor leuke Sinterwinter activiteiten. Denk hierbij aan spelletjes, pakjes, pepernoten, gedichten, nog meer spelletjes en pepernoten en pakjes en wie weet win je wel bij de quiz. Kom je ook?

Leeftijden: 16-30 jaar. Kosten: €25,-
Yesssss, ik ga mee
Donderdag 27 december - maandag 31 december: Puberwinter
Deze winter hebben we voor het eerst een puberwinter! Dan zit je niet de hele vakantie binnen, maar kun je lekker uitwaaien en straks met nieuwe vrienden en verhalen je nieuwe jaar in.
Op het moment kun je je nog niet opgeven, maar je kunt wel al je mailadres achterlaten. Dan krijg je het als eerste te weten zodra je je kunt opgeven.
Leeftijden: 12-15 jaar. Kosten: nog onbekend
Houd me op de hoogte
Donderdag 27 december - woensdag 2 januari: Schiermonnikoog
Vier dit jaar oud en nieuw op het strand! WoesteLand vertrekt een weekje naar Schiermonnikoog. Daar gaan we onder andere strandjutten, maar ook genieten van alles wat het eiland te bieden heeft.
Op het moment kun je je nog niet opgeven, maar je kunt wel al je mailadres achterlaten. Dan krijg je het als eerste te weten zodra je je kunt opgeven.
Leeftijden: 16-30 jaar. Kosten: nog onbekend
Houd me op de hoogte