BOUW MEE aan ons GEBOUW

IVN-gebouw weer onder dak.

IVN Laarbeek


In augustus 2019 heeft de verbouwing van het IVN-gebouw een mijlpaal bereikt. 
Het gebouw heeft een geheel nieuw dak gekregen. Het gebouw heeft hierdoor een geheel andere uitstraling. De staat van de buitenkant is veranderd van een kantoorachtig gebouw in een soort blokhut die veel beter past in deze natuurlijke omgeving. De zaal lijkt veel ruimer door het verhoogde dak. 

Nu zijn twee grote problemen opgelost: het oude dak was zo lek als een mandje en de ventilatie in de zaal was slecht. De grote zaal heeft meer volume gekregen waardoor de temperatuur beter beheersbaar is geworden. Er is LED verlichting aangebracht en een projectie scherm.
Ook zijn er zonnepanelen aangebracht.


In de huidige fase worden de kozijnen en wanden aan de achterkant vervangen.
Het mindervalide toilet is in aanbouw en de keuken inclusief kleine vergaderzaal is in aanbouw. Deze wachten momenteel nog op afwerking. 

Door de corona maatregelen is de bouw activiteit naar een minimum niveau terug gebracht. Zodra de besmettingsgevaren verminderd zijn gaat de bouw activiteit  weer opgestart worden. 
Heb je belangstelling om mee te werken met het voltooien van de Bimd, vul het onderstaande formulier in "Help mee"

Foto: Leo van den Heuvel, Lieshout
De nieuwe uitstraling van het IVN gebouw in de Beemd in Aarle-Rixtel

Presentatie renovatie "de BIMD"

Impressie Bouwwerkzaamheden

We kunnen dit niet alleen, dus help mee. Iedereen is welkom. Er is altijd hulp waar je geen bouw kennis voor nodig hebt!

HELP MEE