Laarbeek
Natuur
Op
woensdag01jul202019:00

Publiekswandeling: Kern Aarle-Rixtel

Voor het eerst sinds de lockdown zal het IVN Laarbeek weer een publiekswandeling organiseren. Dit zal in Aarle-Rixtel gebeuren, waar twee gidsen het aandurven om U de mooie bomen van de dorpskom van Aarle-Rixtel te laten zien.

Om het mogelijk te maken voldoende afstand te houden tot elkaar, is het verplicht je voor deze wandeling in te schrijven. Dit kan op de website www.ivn.nl/laarbeek 

Er is een maximum aantal van 12 deelnemers, zes per gids. Met deze aanpassingen hopen we dat er als vanouds weer een enthousiaste en boeiende wandeling kan plaatsvinden.


De wandeling zal worden gehouden op woensdag 1 juli van 19.00-21.00uur in de kern Aarle-Rixtel. Het vertrek zal zijn vanaf ’t Heuveltje bij Snoeperij Jantje, Wilhelminalaan 2, 5735 CS Aarle-Rixtel. Van deze mooie vertreklocatie heeft Koen Brand een foto gemaakt, die hierbij wordt geplaatst. Hij en Gerrit Post zullen U rondleiden.
Je vindt in het dorp veel verschillende boomsoorten die we niet allemaal in een keer kunnen bekijken, dus is voor deze wandeling een beperkt aantal bomen gekozen. Behalve aan bomen wordt er aandacht besteed aan enkele historische plekken in het dorp die op de route van de wandeling liggen. Het zal een ontdekkingstocht worden door het mooie dorp Aarle-Rixtel, waar op cultureel gebied en op natuurgebied van alles is te bewonderen. Wij hopen dat de draad van de IVN publiekswandelingen met deze wandeling weer kan worden opgepakt. Na de zomervakantie zult U dan vernemen, hoe het met de volgende wandelingen zal gaan.

 

inschrijven

Algemene informatie

woensdag 1 juli 2020 - 19:00 tot 21:00
Locatie: 
Snoeperij Jantje
Wilhelminalaan 2
5735CS Aarle-Rixtel
Nederland
Google Maps image