Rabo ClubSupport 2021

Steun onze vereniging IVN Kerkrade!

 

Rabobank Zuid-Limburg Oost draagt het verenigingsleven in onze regio

een warm hart toe. Daarom organiseert zij ook dit jaar weer de “Rabo ClubSupport” voor verenigingen en stichtingen. Ook IVN Kerkrade doet mee aan de “Rabo ClubSupport”!

 

Breng jouw stem uit

Leden van Rabobank Zuid-Limburg Oost brengen van 04 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen.  Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je favorieten en stemmen maar! Stem je via de Rabo App of Rabo Online Bankieren, dan heb je geen stemcode nodig. De lijst met deelnemers vind je onder de knop Rabo ClubSupport. Als je inlogt zie je deze knop via ‘Service’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’. Leden die geen toegang hebben tot de Rabo App of Rabo Online Bankieren ontvangen een persoonlijke stemcode. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Elke stem is geld waard! Naar rato van de uitgebrachte stemmen wordt het beschikbare bedrag vervolgens overgeboekt naar IVN Kerkrade voor een doelmatige besteding. Daarom is het voor ons belangrijk dat er gestemd wordt.

Oproep aan iedereen!

Aan onze leden, donateurs en vrienden willen wij vragen om niet alleen zelf te stemmen maar ook in uw omgeving aan familie/vrienden/kennissenkring IVN Kerkrade te promoten en vragen hun stemmen vanaf 04 t/m 25 oktober op ons uit te brengen. Ook als u lid bent van een andere bank kunt u alsnog familie en vrienden vragen die wel lid zijn van de Rabobank om te gaan stemmen op IVN Kerkrade. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

1. Log in en ga via 'Zelf regelen' naar 'Lidmaatschap’ en daarna op de knop 'Rabo ClubSupport'.

2. Druk op 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de deelnemers te gaan.

3. Kies minimaal drie clubs en druk dan op 'Stap 2'.

4. Verdeel drie stemmen over de door jouw gekozen clubs.

5. Druk daarna op 'Stempunten indienen' om je stem uit te brengen.

Wij hopen natuurlijk op je steun en stem en bedanken je bij voorbaat.

www.ivn.nl/afdeling/kerkrade     

ivn.kerkrade@gmail.com 

Namens het bestuur van IVN Kerkrade

Olaf Op den Kamp,

Ursula Zegers,

Nardy Pillards,

Theo Wegh.