Kerkrade
IVN
woensdag04sep2019

Wij doen ook mee aan Rabo ClubSupport

Steun onze vereniging IVN Kerkrade!

Rabobank Zuid-Limburg Oost draagt het verenigingsleven in onze regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij ook dit jaar weer de “Rabo ClubSupport” voor verenigingen en stichtingen. Voor de regio Rabobank Zuid-Limburg Oost geldt dat er € 400.000,- wordt gedeeld.

Ook IVN Kerkrade doet mee aan de “Rabo ClubSupport”!

Stemmen! 

Van 27 september tot 11 oktober kunt u als Rabobank lid uw stemmen uitbrengen op uw favoriete vereniging en/of stichting. Elke stem is geld waard!

Naar rato van de uitgebrachte stemmen wordt het beschikbare bedrag vervolgens overgeboekt naar IVN Kerkrade voor een doelmatige besteding. Daarom is het voor ons belangrijk dat er gestemd wordt.

Oproep aan iedereen!

Aan onze leden, donateurs en vrienden willen wij vragen om niet alleen zelf te stemmen maar ook in uw omgeving aan familie en vrienden te vragen hun stemmen vanaf 27 september tot 11 oktober op ons uit te brengen. Stemmen doet u via een aparte website www.Rabobank.nl/clubsupport.

Met de stemcode die u ontvangt kunt u vijf stemmen uitbrengen waarvan er maximaal twee op IVN Kerkrade en de rest op bevriende verenigingen. Ook als u lid bent van een andere bank kunt u alsnog  familie en vrienden vragen die wel lid zijn van de Rabobank om te gaan stemmen op IVN Kerkrade.

Bedankt voor uw medewerking en steun!