Kerkrade
Water
Op
vrijdag23apr202111:00

Beleef Kerkrade aan het water de lezing gaat niet door.

Gecanceld wegens de verlengde lockdown tot 28 april. Maak kennis met de Anstelvallei en de Kerkraadse hengelsport

In juni vindt in de Anstelvallei het Evement Beleef Kerkrade aan het Water plaats. Dit evenement wordt georganiseerd door de Eerste Kerkraadse Hengelsportverening Goudwinde, IVN Kerkrade en Gemeente Kerkrade. Als opmaat daarheen worden er twee lezingen georganiseerd waarin Bert Schiffeleers namens EKH Goudwinde met het nodige visserslatijn zal ingaan op de historie van de hengelsportvereniging en Olaf Op den Kamp namens IVN Kerkrade zal vertellen over de historie van de Anstelvallei en met name over het ontstaan van de vele waterpartijen aldaar. Ook zal hij ingaan op de flora en fauna in dit bijzondere waterrijke gebied in de voormalige Oostelijke Mijnstreek.

 

Olaf Op den Kamp
Uw gids:
Olaf op den Kamp
IVN Kerkrade Voorzitter

Algemene informatie

vrijdag 23 april 2021 - 11:00 tot 12:30
Locatie: 
HUB-bibliotheek Kerkrade
Martin Buberplein 15
6461 EC Kerkrade
Nederland
Extra Informatie: 

Helaas moet we nog even wachten met het organiseren van activiteiten. Dat betekent dat de lezing over de Cranenweijer van 23 april geen doorgang kan vinden.
Helaas is het door de Corona-maatregelen niet mogelijk om deze lezingen en excursie te laten plaatsvinden. We hopen u later in het jaar weer te mogen begroeten bij onze activiteiten en hopen dat u in goede gezondheid blijft.                                 

Contactpersoon: 
Google Maps image