IVN Zoetermeer e.o.
Natuur in de Buurt
Vanaf
zondag16dec201814:00

Wandeling met natuurbeleving en verhalen over de oorspronkelijke bewoners van de Yukon, Canada.

(Voorheen bekend als Indianenwandeling)

 

Tijdens deze wandeling ervaar je hoe de Canadese Wolfclan de Winter beleeft en met welk Element dit seizoen verbonden is.

De winter is verbonden met het Noorden van het Medicijnwiel en het Element Lucht. De plaats waar, na het opdoen van kennis door ervaring, na de reis door het Oosten, Zuiden en Westen, wijsheid en dankbaarheid te vinden is. Tevens de plaats waar de voorouders wonen.

De wandeling start om 14.00 uur vanaf de fietsenstalling bij de parkeerplaats van Snow World en duurt zeker 2 uur. Vanwege het 'stille en beleef-' karakter is de activiteit alleen geschikt voor volwassenen.
Stevig schoeisel is aanbevolen!

indianenwandeling

Algemene informatie

zondag 16 december 2018 - 14:00
Locatie: 
Snowworld
Buytenparklaan 30
2717 AX Zoetermeer
Nederland
Extra Informatie: 

Voor het vijfde jaar biedt IVN Zoetermeer wandelingen met Natuurbeleving en verhalen over de oorspronkelijke bewoners van de Yukon in Canada, afstammelingen van de Inuit en de Wolfclan, aan. Tijdens deze wandelingen krijgen deelnemers de mogelijkheid om actief mee te doen met Natuurbeleving en om daarbij al hun zintuigen te gebruiken. Tijdens verhalen, ceremonie en het meedoen aan rituelen ervaren deelnemers een andere kijk op en beleving van de Natuur, namelijk zoals die van de Noord Canadese Wolfclan. Het Medicijnwiel, zoals het gebruikt wordt door deze Stam, is de basis van deze wandelingen.

Contactpersoon: 
Google Maps image