IVN Zoetermeer
Natuur in de Buurt
Op
zondag11nov201814:00

Wandeling in het Prielenbos op 11 november 2018

Wandelen met natuurbeleving

 

Met hulp van de natuur kun je bewuster worden van hoe je in het leven staat of zou willen staan.

Door wandelen in de natuur en al je zintuigen te gebruiken, kunnen natuurlijke processen en de seizoenen je wijzen op hoe het levensproces in jezelf zich ontwikkelt en in welk ‘seizoen’ jij je bevindt. Buiten zijn geeft je de mogelijkheid om mee te maken hoe de natuur meebeweegt met licht, water en warmte. Als je zoekt naar een goede verdeling tussen denken en voelen, rust en actief bezig zijn, kan de natuur daarbij helpen voor het vinden van je eigen weg en wijsheid. Samen met de gids van IVN Zoetermeer wandel je door de natuur, sta je er bij stil en belééf je de natuur!

Tijdens de wandeling op zondag 11 november ervaren we de natuur als spiegel en inspiratiebron. Ieder seizoen is deel van een constante cyclus en tegelijkertijd zo herkenbaar. We merken dat de natuur zich terugtrekt en naar binnen keert, het vallen van de bladeren staat voor loslaten.

We wandelen door het Prielenbos en starten om 14 uur vanaf de parkeerplaats van restaurant Aa-zicht aan de Zoetermeerse Plas (Noord-Aa). De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur, trek goede schoenen aan want het gebied is soms nat. Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Algemene informatie

zondag 11 november 2018 - 14:00
De wandeling duurt ca. 1,5 uur.
Locatie: 
Restaurant Aa-zicht
Strand 1
2725 KA Zoetermeer
Nederland
Extra Informatie: 

Trek goede schoenen aan want het gebied is soms nat. Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Contactpersoon: 
Google Maps image