Westerveld
donderdag29sep2016

Veel belangstelling Natuurgidsenopleiding

Ruim veertig belangstellenden waren er woensdagavond 28 september op de informatieavond over de nieuwe Natuurgidsenopleiding die IVN Westerveld samen met IVN Hoogeveen en Natuurvereniging Zuidwolde organiseert. Het lijkt er op dat we een mooie groep cursisten krijgen.

Edith Barf, oud cursist maakte duidelijk dat je er veel tijd in moet stoppen, maar dat het je ook heel veel oplevert: kennis, zelfvertrouwen en de vaardigheid om je kennis te delen.

Om iedereen op te warmen verzorgde Bart Pijper een Natuurmoment over de tijgerspin. Joop Verburg nam de aanwezigen mee in zijn fascinatie voor het oranjetipje.

Natuurlijk was er algemene informatie over de cursus. Guido Nijland vertelde aan de hand van een powerpointpresentatie iets over de achtergrond. En Jan Nijman liet zien wat welke opdrachten je uit moet voeren, naast het programma van lesavonden en praktijkochtenden.

Je kunt je aanmelden als cursist via het aanmeldformulier. En wil je in je planning al rekening houden met de cursus. We hebben een voorlopig rooster met alle lesavonden en praktijkochtenden.

Meer informatie vind je op de weblog